Vi på Manison Security

Vilka är vi?

MANISON Security finns till för våra kunders skull

18410 [Converted].png
Alla studier visar samma sak:

Rätt riktade åtgärder på säkerhetsområdet gör en påtaglig skillnad. Dels minskar de brottslighet och skadegörelse, dels ökar de tryggheten för individen.

Eller annorlunda uttryckt:

Säkerhet kostar pengar, frånvaro av säkerhet kostar mer – oftast mycket mer. Ekonomiskt och mänskligt.

MANISON Security är en etablerad totalleverantör i säkerhetsbranschen som erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar åt större och mindre företag från Ystad i söder till Luleå i norr.

Oavsett våra kunders storlek och övriga skillnader har de alla samma grundläggande behov av att skydda sin verksamhet och sin personal. Att säkerställa detta skydd är vår lika ansvarsfulla som inspirerande uppgift.

Inbrottslarm och passersystem, kameraövervakning och visuella tjänster- det är MANISON Securitys affärsområden, där vi ansvarar för helheten: från behovsanalys och projektering till installation och service.

Genom detta helhetsgrepp kan vi kvalitetssäkra våra tjänster och erbjuda den lösning som är mest konstandseffektiv för varje enskilt företag, dvs den lösning som säkerställer ett effektivt skydd åt företaget utan att vara överdimensionerad för uppgiften.

Vår personal finns på plats dygnet runt, årets alla dagar. Vårt Control Center för olika former av fjärrövervakning i realtid är alltid bemannat. Misstänkt person adresseras direkt av vår operatör via högtalare, vilket normalt framkallar flykt. Vid pågående brott tillkallas polis. Och vår support svarar alltid när kunder än ringer. Många ärenden löses per telefon. Annars är någon av våra servicetekniker snabbt på plats.

MANISON Security finns till för våra kunders skull – inte tvärtom.

Av det följer bland annat att vi erbjuder både permanenta installationer och tidsbegränsade allt efter kundens behov och önskemål. Och skulle skyddsbehovet växa, anpassar vi enkelt avtalet därefter

För oss är det viktigt att ha ett nära samarbete med våra kunder. Genom att vi är en leverantör som erbjuder tjänster inom hela säkerhetsprocessen har vi möjlighet att skräddarsy och bygga effektiva säkerhetslösningar. Vi erbjuder dessutom redan från början expertis och support via en kontaktperson på MANISON Security, vilket gör dialogen mellan oss och våra kunder enkel och effektiv.

Eftersom vi har ett dygnet runt bemannat Control Center kan våra kunder ständigt nå oss – 24 timmar om dygnet, året runt.

Vi ser det som självklart att ständigt kunna leverera snabb, proffsig och effektiv service oavsett tiden på dygnet.