top of page
Vi på Manison Security

Om oss

Det började i mitten på 90-talet. Efter några år som säljare i säkerhetsbranschen startade Anders Anell, vår grundare och vd, Manison Security.

MANISON Security finns till för våra kunders skull

18410 [Converted].png

Företaget sålde övervakningskameror, i första hand till butiker. Tekniken utvecklades snabbt, men Anders lyfte också blicken från tekniken. En händelse 2011 kom att bli betydelsefull:

- En kund ringde efter ett inbrott. Då vi skulle ta fram kamerabilderna visade det sig att lagringen fallerat. Inga bilder        fanns att hämta.    Det blev startskottet på vägen vidare - att sälja tjänster istället för bara prylar.

Vi började ta reda på mer om kundens förutsättningar så att vi med vår branschkunskap kunde utforma den bästa helhetslösningen. Det blev naturligt att utöka kameraövervakningen med larm- och passersystem.

Sedan 2011 har vi ett dygnet-runt-bemannat Control Center. Våra visuella tjänster ersätter kostsam och ineffektiv rondering, Vi har koll hela tiden – och kan snabbt kolla upp om det krävs utryckning när larmet löser.

Vi utvecklas vidare

Vi månar om den kreativitet, effektivitet och flexibilitet som kännetecknar oss som mindre företag. Genom att lära känna våra kunder är vi samtidigt personliga och professionella – en långsiktig säkerhetspartner. Dessa sju ledord leder oss vidare:

Motivation
Vår vilja, professionalism och familjära atmosfär motiverar oss att göra det ”lilla extra” för företaget och för våra kunder.
 

Ambition
Med framåtanda och målmedvetenhet uppnår vi både våra egna och företagets mål och strategier.

Nr 1
Allas röst är lika mycket värd, vi är störst, bäst och grymmast på det vi gör.

Inspiration
Genom att lyssna och sätta kunden i fokus inspirerar vi både våra kunder och varandra.

Samarbete
Vi hjälper, stöttar och lyssnar på varandra – och lämnar ingen utanför.

Orädda
Vi backar aldrig för en utmaning, vi ser det istället som nya vägar framåt och möjlighet till utveckling.

Nytänk
Vi blickar alltid framåt och hittar nya innovativa lösningar utifrån både våra egna och våra kunders behov.

bottom of page